bono
29.09.2022

Nebbestølen

Spennende utviklingsområde i Fyllingsdalen nær Oasen

Område

Fyllingsdalen, Oasen

Formål

Blokkbebyggelse bolig

Forslagsstiller

Bono Fyllingsdalen As

Arkitekt

Status

Under planlegging

På Nebbestølen i Fyllingsdalen planlegger vi et spennende prosjekt med en fantastisk beliggenhet. Her får du det beste av både naturen og urbanitet, med nærhet til Oasen kjøpesenter, enkel tilgang til bybanen og et variert utvalg av turterreng, arbeidsplasser, kultur og rekreasjon.

Vårt prosjekt skal tilbyr moderne og tidsriktige leiligheter som er skapt med tanke på morgendagens krav til funksjonalitet og gode løsninger. Vi legger vekt på å skape hjem hvor du kan slappe av og trives, samtidig som du har alle nødvendige fasiliteter innenfor rekkevidde. 

Beliggenheten er en av de største fordelene til dette boligprosjektet. Med Oasen kjøpesenter i umiddelbar nærhet kan du enkelt få tak i det du trenger, gå ut og spise på restauranter eller ta en kopp kaffe på en av de hyggelige kafeene. I tillegg er det kort vei til bybanen, som gir deg enkel tilgang til Bergen sentrum og andre deler av byen.

For de som verdsetter naturen og friluftsliv, vil du sette pris på de varierte turterrenget som er tilgjengelig i området. Enten det er å gå på tur i skog eller fjell, sykle langs naturskjønne stier eller bare nyte frisk luft i nærliggende parker, vil du alltid ha muligheten til å komme deg ut og nyte naturen.

Fyllingsdalen er også et sted med et bredt spekter av arbeidsplasser, noe som gjør det til et attraktivt område for de som ønsker kort vei til jobb. Du kan spare mye tid på pendling, og heller nyte livet og alt Fyllingsdalen har å tilby.

Prosjektet er under planlegging og vi ser frem til å fortelle mer etter hvert. 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.