bono
28.09.2022

Kokstad

Spennende utviklingsområde sentralt Kokstad

Område

Kokstad, Bergen

Formål

Bolig med innslag av næring

Forslagsstiller

Bono Kokstad As

Arkitekt

En til En Arkitekter

Status

Under regulering

Velkommen til et moderne boligprosjekt under regulering på Kokstad - det ideelle stedet for de som ønsker en sentral beliggenhet, nærhet til bybane, fokus på miljø og en moderne livsstil.

Dette spennende prosjektet gir deg muligheten til å bo i et voksende område som har alt du trenger innen rekkevidde. Med bybanestopp like i nærheten kan du enkelt og raskt komme deg til sentrum eller andre deler av byen uten å bekymre deg for trafikk eller parkering.

Vi legger stor vekt på miljøvennlighet og bærekraftighet i alle våre prosjekter også i dette. Bygningene vil være utformet med energieffektive løsninger og grønne teknologier for å minimere miljøpåvirkningen og utgifter til oppvarming. Vi vil også legge til rette for avfalls- og resirkuleringsmuligheter for å legge til rette og oppmuntre til en bevisst livsstil blant beboerne.

Det moderne aspektet av prosjektet skal reflekteres i utformingen inne i leilighetene og ute i fellesområdene. Vi skal skape det smarte og funksjonelle, slik at du kan nyte en komfortabel og praktisk livsstil. 

Beliggenheten på Kokstad betyr også at du har tilgang til et bredt utvalg av fasiliteter i nærheten. Området tilbyr et mangfold av butikker, restauranter, kafeer og rekreasjonsmuligheter, slik at du kan oppleve en livlig atmosfære uten å måtte reise langt.

Enten du er en førstegangskjøper eller en familie som ønsker å bo sentralt, tror vi dette boligprosjektet på Kokstad kan være et ideelt valg.

På nåværende tidspunkt er prosjektet under regulering. Vi ser frem til å oppdatere med informasjon etter hvert som vi jobber med reguleringsprosessen. 

Område

Nyborg, Åsane

Formål

Bolig med innslag av næring

Forslagsstiller

Bono Heiane Nyborg As

Arkitekt

Status

Under regulering