bono
27.09.2022

Johan Berentsens vei 41-65

Spennende utviklingsområde sentralt på Laksevåg, nær Laksevåg senter

Område

Laksevågneset

Formål

Bolig med innslag av næring

Forslagsstiller

Laksevåg Utvikling As

Arkitekt

Status

Under regulering

Vi utvikler Laksevåg Brygge. Dette spennende prosjektet ligger i Johan Berentsens vei 41-63 på Laksevåg, og vårt fokus er å bygge fremtidsrettede boliger og skape et mangfoldig og inkluderende nabolag.

Vi er opptatt av å skape gode møteplasser og trivelige områder for nabolaget og beboerne. Derfor vil du finne benker, grønne områder og parker som inviterer til fellesskap og avslapning. Vi ønsker å skape et levende og sosialt miljø hvor nabolaget kan bli kjent med hverandre og danne sterke bånd.

 Et av høydepunktene i prosjektet er den 250 meter lange bryggen som vil være tilgjengelig for alle. Her vil du kunne nyte vakre solnedganger, ta en forfriskende dukkert i sjøen og utforske området med kajakk. Vi ønsker å legge til rette for en aktiv og utendørs livsstil, og bryggen vil være et fantastisk sted å tilbringe tid med familie og venner.

 I tillegg til bryggen vil vi også ha en aktiv næringsfasade med blant annet nabolagsrestaurant, hvor beboerne kan samles for gode måltider og hyggelige sosiale arrangementer. 

 For de som liker å være aktive, vil klatresenter som er der i dag fortsette sin virksomhet i prosjektet. Dette vil være et flott tilbud for både barn og voksne som ønsker å utfordre seg selv og nyte en morsom og spennende treningsaktivitet.

 Laksevåg Brygge vil være et sted hvor mennesker med ulik bakgrunn og livsstil kan trives og føle seg hjemme. Vi ønsker å skape et inkluderende og mangfoldig nabolag hvor fellesskapet står i fokus.

 Hold øynene åpne for mer informasjon om dette spennende boligprosjektet. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Laksevåg Brygge, et sted hvor fremtiden møter fellesskapet og trivsel.