bono

Nytt eiendomsselskap starter opp i Bergensområdet

Nyetablerte BoNo Bolig AS er et eiendomsselskap som skal satse sterkt i Bergen. Lokale eiendomsutviklere i Bergen etablerte eiendomsselskapet BoNo Bolig AS sammen med Backe Prosjekt for kort tid siden.

Nyetablerte BoNo Bolig AS vil være et eiendomsutviklingsselskap med hovedaktiviteten sin i Bergensområdet. Selskapet vil satse på lokal kunnskap og nært samarbeid med lokale entreprenører og leverandører på Vestlandet.

BoNo Bolig AS har allerede kjøpt opp Labrador Gruppen AS med en eierpost på 75%. LabradorGruppen har per i dag 4 boligprosjekter som er under bygging eller skal igangsettes. Det utgjør totalt over 200 boliger for selskapet. Utover dette har BoNo Bolig allerede rundt 150 boligenheter i øvrige prosjekter som skal igangsettes, samtidig som selskapet har flere prosjekter i porteføljen som vil gi et betydelig volum i Bergensmarkedet. Selskapet sikter mot over 1000 enheter i porteføljen, og planlegger å vokse med opp mot 250 enheter i året.

 - Vi er veldig fornøyde med å komme i gang med selskapet og ser frem til å utvikle oss i Bergen. Sammen med Backe Prosjekt er målsetningen vår å ha de mest fornøyde kundene på Vestlandet, forteller daglig leder i BoNo Bolig AS, Joakim Bakke.

BoNo Bolig har i dag 6 ansatte i det nyetablerte selskapet med både byggteknisk og juridisk fagkompetanse i tillegg til god erfaring med eiendomsutvikling. Med Backe Prosjekt vil BoNo Bolig i tillegg ha tilgang til spisskompetanse og ytterligere ressurser fra morselskapet. Med sine 6 dyktige nyansatte er selskapet klar for å utfordre lokalmarkedet.

- Vi er allerede i stor vekst og det er utrolig spennende. Samtidig ser vi etter nye og flere samarbeidspartnere i regionen for å utvikle oss videre, fortsetter Joakim Bakke.